GJENFORENT – BODIL ER SAVNET FRA DRAMMEN RIDESENTER, LIER – BUSKERUD

OPPDATERING: BODIL ER FUNNET <3 <3 <3
27.10.2016

SAVNET FRA DRAMMEN RIDESENTER, LINNESVOLLEN, LIER – BUSKERUD
Savnet siden på kvelden onsdag 26.10.2016

Navn : Bodil
Rase : Fransk bulldog
Kjønn : Tispe
Alder : 2 år
Farge : Tigret
Bånd : Rødt LED halsbånd og ullteppe som på bildet
Chip : Ja
Politi : Politi og Falck er kontaktet

KONTAKT:

OPPRINNELIG MELDING:
Er det noen som vet hvor Bodil er? ???
Hun ble borte i går kveld, (Fra Drammen Ridesenter på Linnesvollen i Lier) akkurat slik like mistenksomt som i mars. Hun satt i døråpningen til stallen(slik hun alltid gjør), og jeg skulle bare hente noen bøtter som sto klare rett rundt hjørnet. Da jeg kom tilbake etter ca 30 sek, var hun søkk borte. Jeg ropte med en gang på henne, og da hun ikke kom, satt jeg meg i bilen med en gang og begynte å lete etter henne. Ingen spor, ingen som har sett henne. Jeg har gått dør til dør i omegn og spurt etter henne også, men uten hell. Hun hadde på seg et gult ullteppe(slik som på bildet øverst til venstre), og et rødt LED halsbånd( slik som lyser i mørket). Har varslet Politiet og Falken. Jeg er ganske sikker på at hun er stjålet. Sist hun var borte( I mars) kom hun løpendes tilbake til stallen uten dekken( hun hadde samme slags dekken på seg sist som nå), da tror jeg hun hadde greid å stikke av/rømme fra de som hadde tatt henne. Er ikke like sikker på om jeg er så heldig denne gangen, Mmn jeg håper..??? Hvis noen har sett henne eller ser en svart tigrete fransk bulldog så vær så snill si ifra til meg slik at jeg får sjekket det ut. Setter veldig stor pris på om dere kan dele dette innlegget også. Bodil vil så gjerne hjem❣️
Tusen takk for hjelpen❤️❤️❤️
Mitt tlfnr er 91847436