OPPDATERING: FUNNET :-) LUCKY ER SAVNET FRA MARIDALEN, OSLO

OPPDATERING:
LUCKY ER FUNNET
27.08.2015 kl. 18.45

SAVNET FRA ØYUNGEN, MARIDALEN, OSLO

Savnet siden onsdag kveld, 26.08.2015

Navn: Lucky
Rase: Blanding Lapphund og Shetland sheepdog
Farge: Sort med hvit flekk på brystet
Alder: 7 år (snart 8)
Kjønn: Hannhund
Bånd: Grønn Hurtta-sele
Chip: Ja
Politi: Er kontaktet
Viking: Er kontaktet

Annet: Er sky og forsiktig. Ved oberservajon, kontakt eiere.

Kontakt: 
Karianne Hassel tlf: 952 79 809
Torgeir Holen tlf: 920 68 706

Opprinnelig meldinger:
Lucky ble borte på tur til Øyungen i kveld. Maridalen i Oslo. Turen gikk fra Skar parkeringsplass, og han ble borte på vestsida av demningen.
Lucky er en blanding av lapphund og Shetland sheepdog. Chippet og har grøn hurtta sele med tlf nummer på. Han er sky og forsiktig, mulig han ikke tør å gå fram til fremmede. Ring eiere ved observasjon. De er ute og leter nå.
Karianne Hassel tlf: 952 79 809
Torgeir Holen tlf: 920 68 706

Det er jeg som eier Lucky, her er oppdaterng. Han forsvant fra vestsiden av demningen ved Øyungen (Maridalen, Oslo) onsdag rundt kl. 17. Han ble observert på blåsti mot Gåslungen litt senere. Vi har vært ute og lett i hele kveld uten hell, fulgt blåsti og grusvei rundt Øyungen. Lucky er chippet, han har grønn hurrtasele med tag med telefonnummer. Han kan være litt reservert, så han vil mest sannsynlig ikke komme bort til deg, men man kan prøve rolig lokking med godbiter. Han er blanding av svensk lapphund, shetland sheepdog og tibetansk spaniel, ser ut som en liten lapphund med noen sheltie-trekk, svart med hvit flekk på brystet. Han er vant til å gå løs i marka og har aldri stukket av før, er typisk gjeterhund som holder seg i nærheten. Har du tips eller kan hjelpe til å lete i morgen, ta kontakt på 95279809.