Om oss

Velkommen til oss!

Søket etter hunden Nitro på Rygge i Østfold ble starten på Nitrogruppa.

STARTEN

I starten var vi rundt 30 mennesker som over middels interessert i hund som ønsket å føre Nitronavnet videre etter hennes tragiske død.  Vi ønsket å hedre hennes navn og føre det videre i form av å hjelpe andre hunder på rømmen.

FACEBOOK

Nitrogruppa har nå blitt en velkjent og godt benyttet gruppe på Facebook med over 30 000 medlemmer. Mange kjenner til gruppen og legger inn sine savnede hunder her.

Facebook har en fantastisk mulighet ved at informasjon blir innhentet, mottatt og spredd raskt. Derfor velger vi først og fremst å bruke Facebook som arbeidsverktøy og lager delesider der.

VI HJELPER DEG
Videre er vi behjelpelig med:

  • plakater til utskrift med rivelapper
  • postkasselapper
  • Finn Fido app
  • Spond-varsling
  • IDhund søk

VEKST

Nitrogruppa vokste fra 200 medlemmer til flere tusen på noen få måneder. På grunn av dette følte vi et voksende ansvar for hunder på rømmen og for deres fortvilte eiere som tok kontakt med oss for å få hjelp og råd.  Med dette ansvaret fulgte også et behov for klare rammer og mer utstyr.

NITROGRUPPAS REGLER OG KONSEKVENSER
Regler Nitrogruppa

ØKONOMI

Vi mottok flere henvendelser fra folk som ønsket å få bidra økonomisk.

Vi ønsket å sikre givere mot at pengene ikke skulle gå i lomma til en privatperson, men brukes til det beste for Nitrogruppa og den formål. Utstyr som er kjøpt inn for slike midler er:

  • Chiplesere
  • Feller
  • Viltkamera

Det er lettere for en organisasjon å søke om tillatelse for bruk av slikt utstyr.

ORGANISERING
Dette brakte derfor et behov for organisering. Derfor bleNitrogruppa AS opprettet med den forutsetning av at dette er en gruppe uten profitt og basert på frivillig arbeid – også for ledelsen.

FRIVILLIG INNSATS

Nitrogruppa er, og vil alltid forbli basert på FRIVILLIG INNSATS fra oss alle.

BROSJYRE

Last ned vår brosjyre for å lese mer om oss.
Den finner du her: Nitrogruppa Presentasjon

Velkommen i Nitros ånd ♥

Omoss